Nieuws en updates

11 december 2017 - De problemen met het toevoegen van foto's zouden van de baan moeten zijn door een update naar de nieuwe Bing Image Search Api. 20 november 2012
- Lijstbeheerders kunnen alle lijstjes leegmaken en/of de getrokke namen resetten.

17 november 2011
- Foto's toevoegen is eenvoudiger geworden. Je kunt nu foto's zoeken terwijl je je kadotip invult. Klik op de knop naast het Foto link veld en zoek de gewenste foto.

11 november 2011
- De anonieme email functie voor meer informatie over een kadotip is uitgebreid. Je kan nu specifieke vragen aanduiden, zodat het duidelijker is waarover je meer informatie wenst.

4 november 2011
- Automatisch namen trekken (lijstbeheerder functie): Laat de computer automatisch namen trekken en naar iedereen mailen.

11 december 2010
- Je kan lijstjes van verschillende personen afdrukken. Handig voor als je naar de winkel gaat!

29 november 2010
- Als je ingelogd bent, kan je je eigen gegevens wijzigen. Je kan je loginnaam, wachtwoord en email adres wijzigen.
- Alle families en/of groepen kunnen hun kersttips invullen op Kerstlijst.be . Klik op registreren om heel je familie of vriendengroep te registreren.

17 november 2010
- Je kan je favoriete kadotip aanduiden. Heb je een kadotip op je verlanglijstje dat je hééél graag zou hebben, duid het dan aan en dan verschijnt er in de lijst een ster voor je kadotip. Zo kan iedereen onmiddellijk je favoriete kadotips zien.

16 november 2010
- Je kan een link naar een foto toevoegen. Kijk in de faq indien je niet weet hoe dit te doen. De foto komt vooraan in de lijst te staan. Je kan ook nog steeds zoals voorheen foto's toevoegen in de uitgebreide tekst. De uitgebreide tekst is vanaf nu wel enkel zichtbaar via de 'meer info' knop.

- In het overzicht van de kadotips kan je nu ook de datum van ingave zien. Zo zie je of het al een oude of meer recente kadotip is.

- In het overzicht van je familie of vrienden kan je nu zien of iemand nieuwe kadotips heeft toegevoegd of gewijzigd sinds je de vorige keer op de site was.

1 december 2009
- Je kan vanaf nu anoniem een email sturen als je vindt dat iemand niet genoeg kadotips in zijn lijstje heeft staan. Maak hiervan gebruik als het lijstje van de persoon te kort is, of je kan geen enkele van zijn of haar kado's vinden. Je email wordt volledig anoniem gestuurd dus de persoon zal niet weten dat jij het verzoek hebt gedaan. Gelieve dit wel enkel te gebruiken bij de persoon die je zelf geloot hebt. Deze optie is beschikbaar onderaan het lijstje.

- Indien je meer informatie wenst over een kadotip kan je anoniem een email verzenden. De persoon van de kadotip zal niet weten dat jij om meer informatie hebt gevraagd en kan na het ontvangen van de email de kadotip bijwerken. Achter elke kadotip vind je een knop om meer informatie te vragen.

- Je kan nu ook foto's toevoegen en je tekst vet of gekleurd plaatsen.